درخواست و پیگیری اجرا

بازسازی نمای ساختمان-تعمیر نما

نماسازی و تعویض نما


نماسازی و تعویض نمای قدیمی با جدید


مقدمه : نماسازی بر روی نمای قدیمی و را میتوان زیر شاخه ای از بازسازی ساختمان نام برد.تفاوت این دو در این است که عملیات نماسازی در فضای بیرونی است و باید متناسب و مقاوم در برابر شرایط جوی باشد اما بازسازی ساختمان باید متناسب با شرایط زندگی در داخل باشد.در اینجا توضیحاتی در خصوص بازسازی نمای ساختمان ارائه می دهیم.

تعویض نمای قدیمی به منظور حفظ ظاهر و زیبایی نمای ساختمان انجام می شود چرا که اولین چیزی که یک بیننده به عنوان یک دید بصری به اون نگاه میکنه ظاهر نما هست و در واقع هویت یک ساختمان را از لحاظ موقعیت اجتماعی و اقتصادی ساکنین رو به نمایش می گذارد. بنابراین در انتخاب طرح و متریال های آن بایستی بسیار دقت شود.

دلایل تعویض نمای قدیمی به جدید
 



1-مسائل اقتصادی

امروزه با توجه به هزینه های بالای ساخت و ساز امکان تخریب و نوسازی ساختمان برای عموم مردم وجود ندارد .


٢- به منظور حفظ زیبایی نمای ساختمان انجام می شود

با توجه به اینکه امروزه برند ها و رقیب های مختلفی در زمینه های فعالیت های اداری و تجاری وجود دارد به همین منظور مالکین ساختمان ها به منظور جذب بیشتر مراجعین خود اقدام به تعویض نمای ساختمان می کند چرا که یکی نمایی شکیل و زیبا تاثیر بسزایی و بیشتری برروی افراد می گذارد.


٣-حفظ استحکام نما در برابر سقوط مصالح و ریزش احتمالی آنهاست.

چراکه نمایی که از لحاظ ایمنی دارای استحکام نباشد ممکن است خطراتی را برای ساکنین و حتی افرادی که از آنجا عبور و مرور می‌کند ایجاد نماید.در صورتی که نمای ساختمان سنگ است و امکان نوسازی آن در شرایط موجود میسر نیست میتوان اقدام به پیچ و رولپلاک نما کرد.این کار باعث میشود تا سنگ از نما سقوط نکند تا منجر به حادثه جانی و مالی کند.


۴- ترمیم نما موجب می شود که از آسیب دیدگی قسمت های داخلی ساختمان جلوگیری شود

به عنوان مثال نفوذ رطوبت از روی نما به داخل ساختمان باعث میشود که گچ کاری ،نقاشی ،و یا کاغذ دیواری را خراب نماید و پوسته پوسته شود .همچنین به مرور زمان باعث نشست در ساختمان شده که ممکن است خطراتی را برای نمای ساختمان ایجاد کند از جمله میتوان به ایجاد ترک در سطح نما اشاره کرد و درصورتی که از جنس سنگ باشد موجب سقوط آن میشود.


علت های مختلفی موجب نفوذ رطوبت به داخل نمای ساختمان می شود. که از جمله می‌توان به عدم بند کشی صحیح بین سنگ ها و یا خالی شدن بندها به مرور زمان اشاره کرد .
دومین علتی که باعث نفوذ آب میشه جذب آب سنگ ها می باشد سنگ هایی مانند تراورتن دارای جذب بیشتری نسبت به سنگ های دیگر دارا می باشند چرا که دارای خلل و فرجی در سطح آن می‌باشد اما سنگهای دیگر مانند گرانیت به علت براق بودن و یکدست بودن سطح آن امکان نفوذ رطوبت به داخل ملات و نما وجود ندارد.


برای برطرف کردن این عیب می‌توانیم از مواد نانو آبگریز کننده به عنوان ضد آب کردن سطوح استفاده کنیم و خاصیتی که دارد در مقابل نفوذ رطوبت و گرد و غبار و همچنین اشعه خورشید مقاومت خوبی از خود نشان میدهد و در پایان نتیجه بسیار مطلوبی به ما می‌دهند.

اما نکته ای که باید بسیار به آن اهمیت دهیم این است که مواد نانو دارای برند و کیفیت های مختلفی می باشد که فرق آن در ماندگاری و نحوه عملکرد آن می‌باشد به عنوان مثال مواد نانو از برند آلمانی دارای ماندگاری ۵ تا ۸ سال می‌باشد که در شرایط و مناطق آب و هوایی مختلف کاربرد دارد.برای آشنایی با این محصول میتوانید به این صفحه مراجعه نمایید.


۵- جایگزین کردن و تعویض نما به علت فرسوده شدن.

باید در نظر داشته باشیم که تعویض و جایگزینی کردن نمای فرسوده مستلزم این می‌باشد که کل نما را تخریب نماییم و قطعات سنگ و آجر را از آن جدا نماییم نکته ای که باید در نظر داشته باشیم این است که نبایستی نمای جدید را رو مصالح قدیمی کار کنیم چرا که آن مصالح به علت گذشت زمان دیگر آن مقاومت را ندارند بنابراین قبل از نماسازی ، زیر سازی آن بایستی بدرستی انجام شود .


۶- نماسازی به علت تغییر کاربری :

منظور از تغییر کاربری این است که ساختمان را از حالت مسکونی به حالت اداری تغییر دهیم که در این حالت بهترین گزینه اجرای نمای کامپوزیت می‌باشد که از اتصالات خشک ساخته می شود و خیلی راحت تر و سریع تر انجام می شود.


٧-تعویض نما به علت دلزدگی و خستگی از طرح نما:
طرح نمای ساختمانی یکی دیگر از عواملی است که در روحیه انسان ها تاثیر بسزایی دارد بنابراین برای اینکه بتوانیم به این زیبایی دست پیدا کنیم می توانیم از اتصالات خشک استفاده نماییم به عنوان مثال اگر نمای ساختمان آجری باشد می توانیم از ترکیب چوب ترمو و آجر به عنوان یک نمای لوکس کارکنیم.


٨-تغییر رنگ نما :

علت های رنگ آمیزی نما :
با توجه به این که نماهای سیمانی به علت زبری در سطح خود موجب نفوذ گردو غبار و آلودگی در آن می شود و به مرور زمان ظاهری ناپسند ایجاد می‌نماید بنابراین تنها راه برگشتن زیبایی به نما اجرای رنگ آمیزی نما می‌باشد.در برخی موارد نیز میتوان توسط  واترجت نماشویی  اقدام به شستشوی نما کرد.
گاهی اوقات به علت گذشت زمان رنگ نما کدر و تیره شد و دیگر مثل اول خود آن زیبایی را ندارد لذا اقدام به نقاشی نما می‌نماییم .برای اینکه بتوانیم به صورت دقیق تر به نحوه اجرای کار آشنایی بیشتری پیدا کنید به این صفحه مراجعه نمایید .


اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی


نظر شما

نظرهای شما و پاسخ های ادمین

ارتباط از طریق شبکه های اجتماعی

mobile     ارتباط مستقیم