درخواست و پیگیری اجرا
.اجرای کنیتکس

اجرای کنیتکس نمای ساختمان و داخل ساختمان


رنگ کنیتکس


یکی از انتخابهایی که سازندگان ساختمانها و یا مالکین ساختمانها برای بخشیدن رنگ و زیبایی به نمای ساختمانشان دارند انتخاب رنگ کنیتکس میباشد.این ماده به علت تنوع در رنگ و سهولت اجرا و قیمت مناسب مورد توجه بسیاری از مردم قرار دارد.خصوصا در ساختمانهای بلند مرتبه و برج ها و یا ساختمانهای قدیمی.یکی از مزیت هایی که کنیتکس دارد پوشاندن ترک های مویی در سطح نما یا دیوارهای داخلی است.بعد از اینکه  رنگ کنیتکس پس از مدتی کثیف شد قابل رنگ آمیزی نیز است و مثل روز اول تمیز و زیبا میشود.اما بهتر است کمی بیشتر راجب  کنیتکس و یا نحوه اجرای آن بدانیم.

کنیتکس چیست و در چه جاهایی استفاده میشود؟


 این نوع رنگ ویژگیهای منحصر به فردی دارد که آن را از سایر رنگ های صنعتی و دیگر رنگ ها جدا میکند.کنیتکس دارای ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی میباشد که برتری خود را نسبت به  رنگهای صنعتی نشان میدهد.ترکیبی از مواد پرلیت ، میک ، پنبه نسوز و رنگهای با ثبات تشکیل شده است.ترکیب این مواد موجب خصوصیات فیزیکی در کنیتکس شده است.

کنیتکس اجازه تنفس به سطوح را میدهد به طوری که در هر متر مربع حدود 9.5گرم بخار آب میتواند از سطح خارج شود و این مقدار برای تنفس سطح کافی میباشد.همچنین یکی از مهمترین ویژگیهای کنیتکس اکوستیک بودن و انعطاف پذیر بودن آن است.

به طوری که در لرزش های سازه ای خصوصا بتن کاملا مقاوم بوده و ترک نمیخورد.که در رنگهای صنعتی در این مورد بسیار ضعیف تر عمل میکنند.چسبندگی بسیار بالا به سطوح و ثبات رنگ و همچنین مقاومت بالا در مقابل اسیدها و رطوبت بسیار خوب عمل میکند.
کنیتکس بر روی نماهای سیمانی،آجری و بر روی چوب و سنگ و شیشه و حتی پلاستیک قابل اجرا میباشد.وجود میلیونها دانه های رنگی که در تشکیل این رنگ می باشند، ظاهری بی نظیربرای آن ایجاد می کند. 

نکته مهم :
ترکیب استاندارد مواد این محصول رابطه مستقیمی با دوام و کیفیت آن دارد.اضافه کردن غیر مجاز مواد دانه بندی در این رنگ که خارج از استاندارد باشد موجب افت شدید کیفیت آن می شود که در حین اجرای کار ممکن است متوجه نشوید اما در هنگام خشک شدن و کوتاه مدت متوجه افت کیفیت و یا حتی تبله شدن این رنگ میشویم.بنابراین پیمانکاری که مجری کنیتکس میباشد.
در بیشتر موارد این کار توسط افرادی که که جای مشخصی ندارند تا کارفرما بعد از خسارت دیدن نتواند به آنها دسترسی داشته باشد صورت میگیرد.مراقب باشید تا بدون تحقیق و آگاهی کار را به پیمانکار نسپارید.

انواع کنیتکس


انواع کنیتکس به سه نوع کلی تقسیم می شوند.


1-کنیتکس پلاستیک:این نوع کنیتکس بر پایه آّب بوده و مناسب برای فضاهای داخلی میباشد به علت اینکه عوامل جوی و رطوبت به شدت بر آن تاثیر منفی میگذارد و منجر به ترک خوردن و تبله شدن کنیتکس میشود.
2-کنیتکس روغنی :این نوع از کنیتکس بر پایه بنزین بوده مناسب برای فضاهای بیرونی میباشد.این نوع از کنیتکس زمان خشک شدن طولانی تری نسبت به بقیه انواع دارد و بوی نامطبوعی تا هنگام خشک شدن کامل دارد.
همچنین در صورت کار کردن در فضاهای داخلی باید بسیار مراقب بود چون قابل اشتعال است و با یک شعله و یا جرقه کوچک نیز احتمال آتشسوزی دارد.

3-کنیتکس اکرولیک :این نوع کنیتکس طرفدار بیشتری نسبت به انواع دیگر دارد.زیرا خطر اشتعال ندارد و بدون بو میباشد همچنین مقاوم در برابر آب و روطوبت است.مناسب برای اجرا در فضاهای بیرونی است.این نوع کنیتکس حلالش آّب است اما پس از خشک شدن کامل قابل شستشو می باشد.

از ویژگی های دیگر این رنگ این است هر 1 یا 2 سال یکبار می توانیم اقدام به شستشوی نما کنیم و کاملا مانند روز اولش شود .
کنیکسها در انواع مختلف دارای سه نوع دانه بندی میباشند 1-دانه بندی کوچک2-دانه بندی متوسط 3-دانه بندی بزرگ.


نحوه اجرای کنیتکس


در بیشتر مواردی که  کنیتکس  در فضای بیرون  ساختمان اجرا میشود، بر روی نمای سیمانی انجام میگردد. در ادامه با نحوه اجرای کنیتکس آشنا میشویم.
کنیتکس عمدتا با دستگاههای پمپ باد اجرا می شود.

برای چسبندگی بیشتر و جلوگیری از تبله شدن کنیتکس ابتدا باید سطح را با واتر جت صنعتی نماشویی  کنیم و در صورتی که قسمتهایی از سطح کنیتکس قدیمی یا سیمان پوسته کرده باید ترمیم شود و یا با کارتک برداشته و صاف شودهمچنین ترکها باید توسط چسب و یا سیمان به صورت عمقی پر شود.

سپس سطح باید کاملا خشک شود و پوشش کنیتکس را اجرا کرد.در صورتی که سطح کار سیمان است و برای بار اول است که این پوشش بر روی سطح کار اجرا میشود بهتر است از پرایمر نیز برای زیر کار استفاده کنیم.کنیتکس دارای دانه های رنگهای متنوعی میباشد همچنین رنگ پایه کنیتکس نیز قابل تغیر می باشد که این مورد بسته به سلیقه شخص دارد.

شرکت ایران لوتوس مجری کنیتکس نمای ساختمان و داخل ساختمان میباشد.درصورتی که کار بر روی برج و یا ساختمانهای بلند مرتبه باشد نیز توسط ما با روش راپل انجام می شود و احتیاجی به نصب داربست نمی باشد.و کنیتکس کار توسط طناب و وسایل استاندارد اقدام به اجرای کار میکند.


اجرای کنیتکساجرای کنیتکس نما

در این تصاویر اجرای کنیتکس قبل و بعد از اجرا را مشاهده میکنید
قیمت اجرای کنیتکس

قیمت اجرای کنیتکس بر اساس دو حالت تعین میشود.در حالت اول کارفرما اقدام به تهیه کنیتکس میکند و پیمانکار اقدام به اجرای آن میکند که در این حالت فقط دستمزد به عنوان هزینه پیمانکار پرداخت میشود.اما در حالت دوم قیمت اجرای کنیتکس بر اساس دستمزد اجرا و تهیه مواد توسط پیمانکار است.
در دو حالت هزینه کنیتکس بر اساس متر مربع محاسبه می شود و جهت استعلام دقیق با توجه به عدم ثابت ماندن قیمت مواد کنیتکس با شرکت تماس بگیرید تا به شما هزینه اجزای کنیتکس را اعلام نمایند.

زمان مناسب اجرای کنیتکس

نکته مهم در اجرای کنیتکس این است که چه زمانی مناسب اجرای کنیتکس می باشد؟باید بگوییم چند عامل در انتخاب زمان مناسب اجرای کنیتکس تاثیر گذار می باشد.اولین نکته این است که در فصول بارندگی به هیچ عنوان در فضای بیرون نباید کنیتکس کار کرد چرا که رطوبت و نم سطوح مانع از چسبندگی خوب آن به سطح می شود و بعدا دچار تبله می شود.

همچنین در فصل های بسیار گرم که درجه هوا بیش از 40درجه می باشد هم مناسب نیست.در فصل های بسیار سرد و زیر صفر درجه نیز اجرای کنیتکس پیشنهاد نمیشود.بهترین زمان را برای این کار میتوان از اواخر تابستان و اوایل پائیز و همچنین در اوایل بهار تا اوایل تابستان نام برد.همچنین قبل از اجرای کار برای بهبود کیفیت کار حتما با کارشناس مشورت کنید.


ترمیم کنیتکس قدیمی 


در سطوحی از ساختمان که قبلا کنیتکس شده اند و پس از گذشت چند سال دچار ترک و یا تبله و یا کندگی شده اند ، میتوان این قسمتها را ترمیم کرد .برای ترمیم کنیتکس قدیمی روش کار بدین صورت است که قسمتهای تبله شده را توسط کارتک از سطح زیر کار جدا میکنیم تا جایی که به قسمت سفت و محکم رنگ برسیم. سپس یک پوشش پرایمر به زیر کار که گچ یا سیمان است اعمال میکنیم و در مرحله بعد کنیکس را با در نظر گرفتن اندازه دانه بندی کنیتکس قبلی اجرا میکنیم.کنیتکس های اکرولیک معمولا در عرض 1 ساعت به خشک شدن اولیه میرسند و در 8 ساعت به طور کامل خشک می شود.


کثیفی و خراب شدن کنیتکس قدیمی 


در صورتی که سطح دیوار را در قدیم کنیتکس کرده اید و پس از گذشت زمان کثیف و خراب شده است ، بهتر است به جای اجرای کنیتکس جدید بر روی آن ، اقدام به رنگ آمیزی نما بر روی آن نمائید.این کار باعث میشود تا سطوح رنگ آمیزی ضخامت زیادی پیدا نکند تا دچار تبله شود.همچنین رنگ آمیزی نما مانند روز اول کنیتکس شما را تمیز و یکنواخت می کند.همان طور که در بالا توضیح دادیم ، قسمتهایی که نیاز به ترمیم دارند قبل از اجرای رنگ بر روی کنیتکس باید ترمیم شوند.


اجرای کنیتکس  به غیر از داربست با روش طناب اجرا میشود شما میتوانید از دیگر خدمات کار در ارتفاع ما از سایت شرکت بازدید به عمل آورید.









اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی


نظر شما

نظرهای شما و پاسخ های ادمین

ارتباط از طریق شبکه های اجتماعی

mobile     ارتباط مستقیم